Nog vragen over het postgraduaat Digital Content & Journalism?

  • Kom naar het gratis infomoment op di 15 januari 2019 van 17u tot 20u op campus Kantienberg. Vooraf je aanwezigheid melden is niet nodig. 
  • Of contacteer ons rechtstreeks met een e-mail (sasha.herssens@arteveldehs.be) of per telefoon (0486 14 98 73). 

Kalender

Lessen volgende editie 

Op ma 4 februari 2019 start het nieuwe postgraduaat. Je volgt 10 weken hoor- en werkcolleges op maandag en dinsdag. Telkens van 9:00 uur tot 16:00 op enkele uitzonderingen na, wanneer een gastdocent zich bijvoorbeeld enkel in de avond kan vrijmaken, of we samen naar een evenement gaan. 

Als digital creative in wording dagen we je uit met online bewerk- en montagetutorials en individuele praktische opdrachten. Houd er dus rekening mee dat je naast de 2 lesdagen per week ook een dag zelfstudie vrij houdt. 

Vakantie 

In de schoolvakanties rusten we even uit: herfst-, krokus- en paasvakantie. 

Stage

De stage duurt min. 30 en max. 50 dagen. Je start in januari (semester 1) of in mei (semester 2). Wie dat wil, omwille van werk of bijkomende studie, kan op aanvraag de stage spreiden over een langere periode.

Certificaat

Je krijgt enkele opdrachten tijdens de modules met tussentijdse deadlines. Zo maak je bijvoorbeeld een eigen social video die ook echt gepubliceerd wordt. De opdrachten én stage zijn noodzakelijk om het certificaat te behalen. Er is geen eindexamen. 

Afstuderen doe je aan het einde van het academiejaar 2018-2019. Een tweede zittijd is mogelijk voor alle opdrachten, behalve de stage.