Infoavond

Nog vragen over het postgraduaat Digital Content & Journalism?

  • Kom naar de infoavond van de postgraduaten 'Digital Content & Journalism' en 'Digital Marketing & Communication' op do 18 januari 2018 van 18u tot 21u op campus Kantienberg. Vooraf je aanwezigheid melden is niet nodig. We zijn dan de hele avond beschikbaar voor al je vragen. 
  • Of contacteer ons rechtstreeks met een e-mail of per telefoon. 

Kalender

Lessen

Op ma 12 februari 2018 start het nieuwe postgraduaat. Je volgt 10 weken hoor- en werkcolleges op maandag en dinsdag. Telkens van 9:00 uur tot 16:00 op enkele uitzonderingen na, wanneer een gastdocent zich bijvoorbeeld enkel in de avond kan vrijmaken, of we samen naar een evenement gaan. 

Vakantie

We starten na de lesvrije week. Tijdens de krokusvakantie gaan de lessen wél door, maar in de paasvakantie rusten we even uit. 

Stage

De stage duurt min. zes weken en start op ma 7 mei 2018 en loopt tot eind juni 2018. Wie dat wil, kan op aanvraag langer stage lopen of de stage spreiden over een langere periode.

Certificaat

Je krijgt opdrachten tijdens de modules met tussentijdse deadlines bv: maak een social video. De opdrachten én stage zijn noodzakelijk om het certificaat te behalen. Er is geen eindexamen. 

Houd er rekening mee dat je voor de opdrachten en bijhorende zelfstudie (online tutorials) tijd moet inplannen. Reken op een halve tot hele dag naast de 2 lesdagen per week. 

Afstuderen doe je aan het einde van het academiejaar 2018. Een tweede zittijd is mogelijk voor alle modules, behalve de stage.